Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ogólne Zasady Konkursów

Jest to standardowy zestaw reguł konkursów organizowanych na pychotka.pl w przypadku innych zasad zostanie to określone w informacji o konkursie – znajdą się tam również informacje o nagrodach i okresie trwania konkursu.

Punktacja:
Przepis 1 punkt (+6 punktów jeśli ze zdjęciem)
Punktowane są tylko przepisy opublikowane, Pamiętaj że musisz być autorem zdjęć.

Zasady konkursu:
1. Za każdy nadesłany (a właściwie opublikowany) przepis otrzymasz jeden punkt.
2. Każdy punkt to jedna szansa w losowaniu nagrody.
3. Przepisy wysyłamy poprzez formularz (link również z menu) lub na adres e-mail konkurs{a_w_kułeczku}pychotka.pl

4. Możesz nadesłać dowolną liczbę przepisów, pamiętaj jednak że musisz być ich autorem;
 5. Zabrania się kopiowania przepisów z innych stron.
6. Nagrody określone w konkursie zostaną wylosowane lub wybrane w przeciągu od 7 do 21 dni po zakończania konkursu.
7. Wysyłka nagród odbędzie w najbliższym możliwym terminie po zebraniu adresów uczestników, w przypadku gdy wysyłką zajmie się sponsor redakcja nie ponosi odpowiedzialności za terminowość wysyłki – chcemy jednak być informowani o opóźnieniach jak również o otrzymaniu nagrody (również w przypadku wysyłki od nas). Zdarzały się że przesyłki dzięki „uprzejmości” Poczty Polskiej docierały uszkodzone lub nie docierały w ogóle w takiej sytuacji należy nas o tym bezzwłocznie informować.
8. w przypadku wysyłki nagród bezpośrednio przez sponsora dane teleadresowe zostaną przekazane sponsorowi (jest to jedyna sytuacji w której udostępniamy dane osobą trzecim )– udział w konkursie jest jednoznaczny z wyrażeniem na to zgody.

Zasady nadsyłania przepisów i esejów:
1. Nie będą dopuszczane do konkursu przepisy, które zamykają się w kilku słowach, których jedynym celem jest zwiększanie szans piszącego.
2. Prosimy o utrzymanie podawanych przepisów w niżej podanym standardzie, Wam to nie przysporzy wiele pracy, a administratorom ją znakomicie ułatwi. (w formularzu znajduje się szablon który można wykorzystać)

3. Nie będą dopuszczane do uczestnictwa w konkursie przepisy bez polskich liter takich jak: ą, ę, ł, ó itp., jeśli przyczyną ich braku jest tylko lenistwo publikującego .
4. Zabrania się plagiatów w przepisach konkursowych. Będą one sprawdzane.
5. Zespół redakcyjny nie odpowiada za plagiaty przepisów, całkowitą odpowiedzialność ponosi przekazujący do publikacji przepis autor.
6. Celem uniknięcia nieporozumień osoby chcące wziąć udział w konkursie proszone są o zarejestrowanie się na portalu.

Przepisy nadsyłamy na adres konkurs{a_w_kułeczku}pychotka.pl lub przez formularz.

Przepis powinien wyglądać tak:

Tytuł – wiadomo co
Składniki:
• jeden składnik
• drugi składnik
• trzeci składnik

Sposób wykonania:
tutaj piszemy jak i co robimy…

Przepis został nadesłany na konkurs "tu nazwa konkursu" przez (Twój pseudonim lub imie i nazwisko).

Jest to Standardowy regulamin konkursu – informacje o terminie trwania i nagrodach podawane są w informacji o konkursie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *