Dla 4 osób – Czas przygotowywania 60 minut
• 1 kg filetów z łososia
• 3 ugotowane ziemniaki
• 2 ogórki kiszone
• 2 łyżki chrzanu
• 1 szklanka majonezu Hellmann’s Babuni
• 1 Sos sałatkowy cebulowo ziołowy KNORR
• 1 ½ łyżki soku z cytryny
• 2 łyżki posiekanego szczypiorku
• 2 jajka ugotowane na twardo
• 2 Mini Kostki KNORR Pieprz kolorowy
Sposób przygotowania: {hidetags}
Ugotuj rybę w osolonej wodzie (15-20 minut). Ostudź, zdejmij skórę, pokrój na kawałki.
Pokrój ziemniaki i ogórki w drobną kostkę. Wymieszaj chrzan, majonez, Sos sałatkowy cebulowo ziołowy KNORR sok z cytryny i posiekany szczypiorek, następnie delikatnie połącz ze składnikami sałatki.
Podawaj sałatkę z jajkami na twardo, posypaną Mini Kostkami KNORR Pieprz kolorowy