Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Konkurs: Pychotka i Kamis

Konkurs na przepisyKarnawał – inaczej zapusty – okres zimowych balów, maskarad, pochodów i zabaw. Rozpoczyna się najczęściej w dniu Trzech Króli a kończy w Środę Popielcową. Właśnie się zaczyna więc bawmy się. Czas karnawału to nie tylko czas tańca, to również czas „wielkiego obżarstwa”
Portal Pychotka.pl wraz z dobrze znaną na naszym rynku firmą Kamis – Przyprawy SA ogłasza wielki konkurs na potrawy przygotowane z użyciem mieszanek przyprawowych oferowanych przez tą firmę.

Firma Kamis-Przyprawy to prawdziwy ekspert w dziedzinie doskonale opracowanych mieszanek przyprawowych, z których na szczególną uwagę zasługują mieszanki do przyprawiania mięs.

Niepowtarzalna receptura, starannie dobrane surowce – zioła, przyprawy, warzywa sprawiły, że po smaki Kamis sięga znakomita większość Polaków. Naprawdę warto. Prawdziwy smak tkwi przecież w szczegółach i przyprawach., Wystarczy mieć pod ręką różne smaki mieszanek Kamis, by przygotować wołowinę, wieprzowinę, cielęcinę czy mielone na kilka sposobów. Jeden składnik – wiele możliwości, bo o smaku decydują przecież zioła i przyprawy. A wszystko bez wysiłku i zbędnych wydatków. W mieszankach Kamis odnajdziemy odpowiednio już dobrane przyprawy tradycyjne takie jak pieprz czarny, papryka czy majeranek, przyprawy korzenne, zioła przyprawowe, które sprawiają że mięsa nabierają wyjątkowe smaku, intensywnego aromatu i apetycznego wyglądu. Mieszanki przyprawowe, dzięki naturalnym właściwościom ziół i przypraw, sprawiają również, że mięsa stają „lżejsze” dla naszego żołądka.

Zadaniem konkursu jest stworzenie nowych przepisów kulinarnych z mieszankami Kamis, więc jeśli chcesz poeksperymantować z daniami zapraszamy!

Regulamin konkursu:
1. W skład nadesłanych na konkurs przepisów bezwzględnie muszą wchodzić mieszanki przyprawowe oferowane przez Kamis.
2. Nie będą dopuszczane do konkursu przepisy, które zamykają się w kilku słowach, których jedynym celem jest zwiększanie szans piszącego.
3. Prosimy o utrzymanie podawanych przepisów w niżej podanym standardzie, Wam to nie przysporzy wiele pracy, a administratorom ją znakomicie ułatwi.

Nazwa przepisu
Składniki:
jeden
dwa
trzy

Sposób wykonania:
smażymy, gotujemy etc.
Przepis powinien zostać podpisany:
„Przepis została nadesłany na konkurs Kamis przez (autor)”

Jedna z nagród4. Nie będą dopuszczane do uczestnictwa w konkursie przepisy bez polskich liter takich jak: ą, ę, ł, ó itp., jeśli przyczyną ich braku jest tylko lenistwo publikującego .
5. Zabrania się plagiatów w przepisach konkursowych. Będą one sprawdzane.
6. Konkurs trwa od 16 stycznia do 1 marca 2006 roku
7. Nagrodzona zostanie zarówno aktywność uczestników konkursu jak i najciekawsze przepisy.
8.
Zespół redakcyjny nie odpowiada za plagiaty przepisów, całkowitą odpowiedzialność ponosi przekazujący do publikacji przepis autor.
9. Celem uniknięcia nieporozumień osoby chcące wziąć udział w konkursie proszone są o zarejestrowanie się na portalu.

Tutaj znajdziesz pełną listę przypraw Kamis: www.kamis.pl/x.pro/ModProducts/ShowCategories/

Nagrody:
Nagrodami jest pięć zestawów składających się z:

  • Druga z nagródzestawu noży

  • zestawu 10 mieszanek przyprawowych do mięs

  • książki “Kuchnia pachnąca przyprawami

Dodatkową nagrodą dla autorów przepisów będzie olbrzymia satysfakcja gdyż zostaną one również opublikowane w gazetach i na innych stronach internetowych.

Zwycięzcy konkursu zostaną wyłonieni wspólnie przez redakcję Pychotka.pl i przedstawicieli firmy “Kamis”


Przepisy nadsyłamy poprzez forum konkursowe



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *