Home › Forums › Przepisy czytelników › Porady czytelników › Szybkie potrawy
- This topic has 30 replies, 12 voices, and was last updated 12 years, 3 months ago by Smerfna jagoda.
-
AuthorPosts
-
7 lutego 2011 at 17:05 #46004Kawka KrzysiekParticipant
Rewelacyjna sałatka z rukolą.
Świetna sałatka na każdą okazję, ma fajny kolorek i niepowtarzalny smak.
Składniki:
– 5 jajek na twardo,
– duży por,
– duży świeży ogórek,
– kukurydza z puszki,
– 3 garści rukoli,
– 3 łyżki majonezu,
– sól i pieprz.Przygotowanie:
Jajka, por i ogórek drobno kroimy, następnie dodajemy poszatkowaną rukolę oraz kukurydzę. Wszystko dokładnie mieszamy i dodajemy przyprawy do smaku. Na koniec łączymy sałatkę z majonezem.
Palce lizać !!!
11 sierpnia 2011 at 13:54 #46044DamianParticipantUmiesz gotować?
Sprawia Ci to przyjemność?
Chcesz mieć własny, kulinarny program w telewizji?Telewizja zaprasza wszystkich chętnych do udziału w konkursie „ Kuchenne zmagania”.
Jeśli już nakręciłeś filmik pokazujący Twoje kuchenne eksperymenty – prześlij go nam lub link do niego. Mile widziane filmiki z udziałem rodziny i znajomych.Czekamy na zgłoszenia zawierające:
imię i nazwisko,
tel. kontaktowy,
adres e-mail;
krótki tekst, który przekona nas, że to właśnie Ty jesteś idealnym kandydatem do naszego programu,
filmik lub link do Twojego filmiku.Kontakt: [email protected]
11 sierpnia 2011 at 13:54 #46375DamianParticipantUmiesz gotować?
Sprawia Ci to przyjemność?
Chcesz mieć własny, kulinarny program w telewizji?Telewizja zaprasza wszystkich chętnych do udziału w konkursie „ Kuchenne zmagania”.
Jeśli już nakręciłeś filmik pokazujący Twoje kuchenne eksperymenty – prześlij go nam lub link do niego. Mile widziane filmiki z udziałem rodziny i znajomych.Czekamy na zgłoszenia zawierające:
imię i nazwisko,
tel. kontaktowy,
adres e-mail;
krótki tekst, który przekona nas, że to właśnie Ty jesteś idealnym kandydatem do naszego programu,
filmik lub link do Twojego filmiku.Kontakt: [email protected]
11 sierpnia 2011 at 15:42 #46376Grillcenter_plParticipantDzięki za dobry przepis,może kiedyś uda mi się z niego skorzystać:) Macie jeszcze jakieś przepisy na szybkie sałatki?
11 sierpnia 2011 at 15:42 #46045Grillcenter_plParticipantDzięki za dobry przepis,może kiedyś uda mi się z niego skorzystać:) Macie jeszcze jakieś przepisy na szybkie sałatki?
14 grudnia 2011 at 00:06 #46476Waldemar RyszkowskiParticipantŁatwy przepis. Wystarcza dobre do jajek, ponieważ strasznie nie lubię ich kroić i suróweczka gotowa :angry:
14 grudnia 2011 at 00:06 #46145Waldemar RyszkowskiParticipantŁatwy przepis. Wystarcza dobre do jajek, ponieważ strasznie nie lubię ich kroić i suróweczka gotowa :angry:
13 stycznia 2012 at 14:12 #46153joanna wesolaParticipantZapraszam na swojego bloga na którym równiez znajdziecie potrawy do szybkiego przygotowania ale nietylko. Wszak dopiero zaczynam jednak warto odwiedzić tę stronę.:angry:
13 stycznia 2012 at 14:12 #46484joanna wesolaParticipantZapraszam na swojego bloga na którym równiez znajdziecie potrawy do szybkiego przygotowania ale nietylko. Wszak dopiero zaczynam jednak warto odwiedzić tę stronę.:angry:
14 stycznia 2012 at 17:42 #46154Grillcenter_plParticipantDzięki za zaproszenie,na pewno w wolnej chwili odwiedzę tą stronę i wypróbuję sprawdzonych przepisów.
14 stycznia 2012 at 17:42 #46485Grillcenter_plParticipantDzięki za zaproszenie,na pewno w wolnej chwili odwiedzę tą stronę i wypróbuję sprawdzonych przepisów.
19 stycznia 2012 at 18:20 #46176Joanna KuleszaParticipantA ja polecam parówki w cieście francuskim, zajmuje 3minuty, a jest rewelacyjne zarówno na śniadanie, czy przystawkę, jak i przekąskę:)
:angry:19 stycznia 2012 at 18:20 #46507Joanna KuleszaParticipantA ja polecam parówki w cieście francuskim, zajmuje 3minuty, a jest rewelacyjne zarówno na śniadanie, czy przystawkę, jak i przekąskę:)
:angry:23 stycznia 2012 at 16:12 #46187leon LipiecParticipantJa polecam przekąski z ciasta francuskiego. Łatwo i szybko a nadzienie może być zarówno słodkie jak isłone
23 stycznia 2012 at 16:12 #46518leon LipiecParticipantJa polecam przekąski z ciasta francuskiego. Łatwo i szybko a nadzienie może być zarówno słodkie jak isłone
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.