Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szukam prostych, ciekawych dań

Home Forums Przepisy czytelników Szukam przepisu na…. Szukam prostych, ciekawych dań

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #44043
    admin
    Keymaster

    Dziêkuje Krystyno za wszystkie rady!
    Mój m±¿ zainteresowa³ siê tymi skrzyde³kami, z pracami te¿ siê chyba wyrobi wiêc pomo¿e z wyjmowaniem kostek (takie prace zazwyczaj na niego spadaj±), kotleciki z pieczarkami te¿ do zastanowienia, jak równie¿ karkówka.
    Mam ju¿ umówone kupno miêska wieprzowego na przysz³± sobotê, powinno starczyæ tej karkówce czasu.
    Imieniny zrobimy w koñcu 02 VII, mój m±¿ Pawe³ – 29 VI

    #44045
    admin
    Keymaster

    Pszczo³y Drogie, potrzebna mi jeszcze jaka¶ ciekawa sa³atka :rolleyes:

    #44046
    Anerite
    Participant

    Moze znajdziesz cos w dziale salatek? Po prawej klik na salatki. Anerite.

    #44059
    admin
    Keymaster

    Ja robiê udka faszerowane tzw pa³ki, bardzo ³atwo z nich wyj±æ kostkê. Jako farsz dajê pieczarki pokrojone w kostkê lub w pó³plasterki uduszone na ma¶le z cebulk± i spory s³upek sera ¿ó³tego spinam wyka³aczkami z obydwu stron. Udka trochê solê i posypujê przypraw± do kurczaka np Kamisu.Piekê w piekarniku polewaj±æ wytworzonym sosem.

    #44060
    Wiesia
    Participant

    No prosze, ja robie tak samo!

    #44061
    Jola
    Participant

    O,jej!Mój sposób,nie my¶la³am,¿e tyle osób go zna :ohmy: :ohmy: :ohmy:

    #44069
    admin
    Keymaster

    A ja udka faszerujê pokrojon± w paski papryk± i s± smaczne.

    #44228
    admin
    Keymaster

    [b]Iza pisze:[/b]
    [quote]Ja robiê udka faszerowane tzw pa³ki, bardzo ³atwo z nich wyj±æ kostkê. Jako farsz dajê pieczarki pokrojone w kostkê lub w pó³plasterki uduszone na ma¶le z cebulk± i spory s³upek sera ¿ó³tego spinam wyka³aczkami z obydwu stron. Udka trochê solê i posypujê przypraw± do kurczaka np Kamisu.Piekê w piekarniku polewaj±æ wytworzonym sosem.[/quote]

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.