Sprobujê opisaæ zawarto¶æ tej p³yty Sa na niej mianowicie takie rozdzia³y jak
– Potrawy. ma byæ 3000 najrozmaitszych przepisów kulinarnych, wybieranych wed³ug: 1. wyszukiwania po nazwie, 2. wybierania sk³adnika, i 3. u¿ycia wyszukiwarek
– Slownik terminów kulinarnych
– Leksykony i Poradniki kulinarne, a w tym rozdiale takie dzia³y jak: Diety i przepisy, wina, ¿io³a i przyprawy, Rodzaje serów, Szk³o, menu na ró¿ne okazje.
– Drinki i napoje, ma byæ ponad 500 przepisów
– Savoir vivre, etykieta przy jedzeniu i w tym rozdziale takie dzia³y jak: restauracja, dom, etykieta, jedzenie, sztuka sk³adania serwetek, etykiety – wzory do wydrukowania.
– Sprzêty – narzêdzia pomocne w kuchni,
Reasumuj±c powtarzam: jest to moim zdaniem wydanie dobre, wygodne w u¿yciu i ma miêdzy innymi, wa¿n± dla mnie funkcjê, której dot±d nie znalaz³em w ¿adnym dostêpnym mi wydawnictwie mianowicie, w dziale " ¿io³a i przyprawy " jest mo¿liwo¶æ wybrania ze spisu jakiej¶ potrawy i skorzystania z zalecanych do tej potrawy odpowiednich przypraw.
W sumie, za niespe³na 20 z³ ca³e mnóstwo przepisów i porad.
Pozostajê z Pozdrowieniami,