Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Likiery

Likier agrestowy

Składniki: 1 k agrestu 1 l wódki 1 l syropu (cukier woda w proporcjach 4:1) Sposób wykonania: Agrest zalać niewielka ilością wody i go lekko poddusić po czym go rozetrzeć przez sito i przełożyć do butli. Zalać go wódką i zakręcić, odstawić na 7 dni. Po tym czasie całość przecedzić i płyn wymieszać z syropem.…

Likier z czarnych porzeczek

Składniki: 1 kg czarnych porzeczek 5 liści czarnej porzeczki 1 l wódki 3 szkl cukru 2 szkl. wody Sposób wykonania: Porzeczki wrzucić do butelek, dodać liski porzeczek i zalać je wódką. Odstawić w ciepłym miejscu na 5-6 tygodni. Po tym czasie przecedzić i wymieszać z syropem. Ponownie przelać do butelek i odstawić na minimum 5…

Likier poziomkowy

Składniki: 1 kg poziomek 3 szkl. wódki 4 szkl. cukru 1 szkl. wody 2 łyżeczki soku z cytryny Sposób wykonania: Poziomki wsypać do butelek i zalać je wódką. Odstawić na 10 dni. Po tym czasie przecedzić i wymieszać z syropem z dodatkiem soku z cytryny. Ponownie przelać do butelek i odstawić.

Likier orzechowy

Składniki: 15 laskowych orzechów 2 szkl. wódki cynamon goździki 2 szkl. syropu(cukier i woda w proprcjach1:2) Sposób wykonania: Orzechy włożyć ć do butelek posypując cynamonem i goździkami. Zalać je wódką i odstawić na 3 tygodnie w ciepłe miejsce. Po tym czasie przecedzić, wymieszać z syropem i ponownie przelać do butelek.