Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Coco Loco

Składniki:
– 50 ml malibu,
– 30 ml bacardi,
– 10 ml batido de coco (syrop kokosowy),
– łyżeczka cukru,
– mleko do wypełnienia,
– gałka muszkatołową.
Wykonanie:
Wymieszać składniki razem w shakerze – na koniec posypać gałką muszkatołową.

Przy mieszaniu w blaszaku nie trząść za bardzo by z mleka nie powstała jedynie masa piany 🙂

Dopisek autora:
A może mnie ktoś przyjmie po tym jak to spróbuje, dwa lata pracowałem w Hiszpani 3 miechy w Polsce. Od miesiaca nawet nie mogę głaskać szklanic.
Warszawa-Szczecin. Warszawa lepsza mam niedaleko dziewczynę i chciałbym zostać w Polszcze.

Post navigation

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *