skorka pomarancza na ciescie Home › Forums › Przepisy czytelników › Porady czytelników › skorka pomarancza na ciescie This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 18 years, 7 months ago by Anerite. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Author Posts 13 kwietnia 2006 at 16:17 #44760 Agnieszka PackoParticipant 🙂 mam pytanie:czy skorke pomarancza smazona uprzednio w syropie lepiej polozyc na ciasto juz upieczone, czy mozna ja spokojnie piec razem z ciastem bez obaw, ze straci ona na walorach smakowych? 13 kwietnia 2006 at 21:48 #44761 AneriteParticipant Radze ulozyc dekoracje po upieczeniu, skorke i inne dodatki. Moze nie stracic walorow smakowych (ale nie mam pewnosci), ale wizualne napewno. Anerite. Author Posts Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Log In Username: Password: Keep me signed in Log In