To jest specjalnosc wschodniej kuchni i jesli mozesz dostac gotowe w opakowaniu, to lepiej kupic, bo nigdy nie zrobisz lepiej, chocby dlatego, ze nie dostaniesz odpowiednich skladnikow w Polsce ani nie uda Ci sie zrobic jak nalezy, to napewno, bo jak sie robi to ma duze znaczenie, moze sie nie udac. Kup, jesli jest do nabycia gotowe, bo zrobione jak nalezy i odpowiednio, albo zrezygnuj do czasu, kiedy uda sie kupic. Majac przepis to nie wszystko, trzeba "czuc" dana kuchnie, Koreanczyk nie zrobi bigosu, choc dostanie dokladny przepis (na podstawie faktu). Te blisko czy dalekowschodnie specjaly sa robione jak nalezy i nie zrobi sie lepiej, raczej przeciwnie, po co miec potem zawod? Jakas powszechna mania, zeby robic wszystko samemu, ale niestety, nie zawsze to ma sens. Kup gotowe dobrej marki, bo nigdy nie osiagniesz takiego wyniku, chyba, ze masz kilka lat praktyki tam, gdzie to robia. Rozne takie specjaly, ktore wygladaja proste do zrobienia niekoniecznie sie udadza, tak samo jak polskie specjaly obcokrajowcom, prosze mi wierzyc. A.