6 marca 2005 at 03:00
#42813
Edyta
Participant
[b]Sa³atka szparagowo-jajeczna[/b]
[i]Sk³adniki:[/i]
1/2 szparagów
4 jajka ugotowane na twardo
kilka ³y¿ek majonezu
posiekana zielenina
cukier
sól
[i]Sposób wykonania:[/i]
Szparagi oczy¶ciæ z w³ókien, op³ukaæ a potem zalaæ wrz±c± wod±, dodaæ sól, cukier i ugotowaæ. Odcedziæ, pokroiæ na kawa³ki 2-3 cm, wymieszaæ z majonezem i zielenin±. Ob³o¿yæ plasterkami jajek. Podawaæ najlepiej ze ¶wie¿± chrupi±c± bu³eczk± !
Przepis zosta³a nades³any na Drug± Edycjê Konkursu Pychotki przez (mudzia)
Post edited by: mudzia, at: 2005/03/06 00:01