Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z wątróbek z cebulą

Składniki:

  • 500 g wątróbek drobiowych
  • 4 łyżki masła
  • 150 g cebuli
  • 3 jajka
  • sól
  • pieprz
  • cukier puder

Sposób wykonania:

  1. Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i pokroić w kostkę.
    Cebule również pokroić w kostkę a wątróbki w plastry, które podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
    Podsmażone wątróbki posiekać i dodać do jajek.
    Na tej samej patelni zeszklić cebulkę, którą potem dodać do reszty składników.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *