Sos miodowy
Sos miodowy4.49 out of 5 based on 259 voters.
Składniki:
- 20 połówek łuskanych orzechów
- 150 ml miodu
- 2 łyżki musztardy
- 11 łyżka wrzątku
Sposób wykonania:
Orzechy zmiksować.
Następnie miód wmieszać z musztardą po czym dodać orzechy i wodę.
Całość dokładnie wymieszać.
Idealny do gotowanej wołowiny.Przepis nadesłany na Wiosenny konkurs wegetariański przez Anna C
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: czwartek, 14, maj 2009 07:35
- Anna C
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny