Sos belgijski do frytek
Sos belgijski do frytek4.79 out of 5 based on 180 voters.
Składniki:
Przygotowanie:
Cebulę drobniutko posiekać. Włożyć do miseczki i dodać ocet, by puściła sok. Po 3 minutach do cebuli dodać majonez i keczup. Dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Marzenę
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: wtorek, 22, wrzesień 2009 07:51
- Marzena
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny