Rybne kostki na ostro tymiankiem pachnące

30673
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Rybne kostki na ostro tymiankiem pachnące4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


    • 4 kostki rybne
    • 2-3 łyżki musztardy
    • 2 łyżki bułki tartej
    • 2 łyżki oleju
    • sól, majeranek, tymianek
    • 4 łyżki  majonezu
    • łyżeczka curry
    • cytryna
    • 2 pomidory
    • jajko

    Sposób przyrządzenia:

    Kostki rybne rozmrozić. Rozmącić jajko, wymieszać z bułką tartą i musztardą. Pastę przyprawić solą, majerankiem, tymiankiem do smaku. Posmarować olejem małą blaszkę, ułożyć kostki rybne posmarować wierzch i boki pastą, piec około 20 minut w temperaturze 200 stopni C. Majonez wymieszać z curry. Pomidory i cytrynę pokroić w plasterki. Ryby podawać polane sosem z plasterkami pomidorów i cytryny.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi