Pomidory z rybą

7643
com_content.article
(Oddano 287 głosów z średnią 4.81 z 5)
Pomidory z rybą4.81 out of 5 based on 287 voters.


Składniki:
  • 4 pomidory
  • 20 dag. mrożonych filetów z pangi
  • garść dowolnych ziół
  • 1/2 cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia:

Pomidory ponacinać na krzyż/ tak ,aby nie przekroić do końca/.Rozmrożone filety pokroić w paski. Posypać solą,  pieprzem i skropić sokiem z cytryny. W nacięciach pomidorów umieścić porcje ziół i ryby, związać nitką. Przełożyć na blachę i wsunąć do nagrzanego piekarnika i piec  20 minut  w temperaturze 180 stopni. Gotowe danie przełożyć na talerze i podawać na gorąco.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Marzena Gad.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi