Pata z tuńczyka z ogórkiem

20274
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pata z tuńczyka z ogórkiem 4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 2 puszki tuńczyka
  • 1 ogórek konserwowy
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
  • sok z cytryny

    Sposób wykonania:

    Tuńczyk razem z majonezem zmiksować.
    Następnie  dodać drobno pokrojonego ogórka.
    Jeszcze raz wymieszać i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi