Kiełbasa w boczku z grilla
Kiełbasa w boczku z grilla4.55 out of 5 based on 472 voters.
Składniki:
- 4 cienkie kiełbasy
- 8 cienkich plastrów wędzonego boczku
- 4 plastry żółtego sera
- 1 cebula
Sposób przyrządzania:
Cebulę pokroić w pół plasterki. Każdą kiełbasę przekroić wzdłuż (nie nacinać do końca) i wewnątrz nacięcia ułożyć cebulę i plaster (odpowiedniej wielkości) żółtego sera. Kiełbasę owinąć dwoma plastrami boczku. Spiąć wykałaczkami i smażyć na grillu około 15 minut, kilkakrotnie obracając. Podawać z grzankami czosnkowymi z grilla, ostrym sosem i surówką.
- Szczegóły
- Kategoria: Kiełbasa z grilla
- Opublikowano: piątek, 28, kwiecień 2006 00:00
- Roman
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Kiełbaski musztardowe w plastrach boczku Iwony
-
Grillowane kiełbaski z dżemem z czerwonych porzeczek
-
Białe kiełbaski boczkiem i serem
-
Kiełbaski w sosie pomidorowym z grilla
-
Biała kiełbasa z ananasem na grilla
-
Kiełbaski grillowe z boczkiem
-
Kiełbaski na grilla z musztardą
-
Kiełbaski z grilla z pomidorem