Dip z jajkiem i rzodkiewką
Dip z jajkiem i rzodkiewką 4.64 out of 5 based on 130 voters.
Składniki:
- 3 jaja
- 15 dag serka homogenizowanego
- 3 rzodkiewki
- 3-4 łyżki słodkiej śmietany
- pół pęczka szczypiorku
- sól
Sposób wykonania:
-
Ugotowane jajka na twardo drobno pokroić, rzodkiewki zetrzeć na tarce a szczypiorek posiekać.
Dodać serek oraz śmietanę i całość dokładnie wymieszać.
Doprawić do smaku solą.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: wtorek, 19, lipiec 2011 09:48
- Arek Dudzik
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny