- Jagnięcina w sosie pomarańczowo-imbirowym
- Baranina z pomidorami
- Baranina w sosie śmietanowo-cebulowym
- Baranina z fasolką szparagową
- Mostek barani z rzepą
- Jagnięcina z serem i czosnkiem
- Kotlety jagnięce panierowane
- Jagnięcina z ziemniakami i pomidorami
- Jagnięcina w czarnych oliwkach
- Jagnięcina polana sokiem z cytryny
- Steki pod pierzynką cytrynowo-czosnkową
- Jagnięce żeberka w porto
- Paszteciki z baraniny z rodzynkami i orzechami
- Jagnięcy kotlet z orzechami
- Jagnięcy udziec z orzechami
- Pieczone kotlety jagnięce
- Smażona jagnięcina
- Baranina po Tajsku w czerwonym curry
- Jagnięcina z nutą szafranu
- Paluszki z mielonej baraniny
- Jagnięcina pieczona w makaronie
- Kotlety jagnięce z musem jabłkowym
- Orientalna pieczeń z baraniny
- Baranina z ziemniakami i cebulą po irlandzku
- Polędwica barania lub wołowa po meksykańsku
- Szaszłyk szopski
- Szaszłyk zbójnicki z pieczonymi ziemniakami
- Udziec jagnięcy po huculsku
- Udziec barani w sosie
- Udziec jagnięcy faszerowany
- Kotlet jagnięcy Imperial
- Pieczeń farmerska na zimno
- Comber jagnięcy pychotka
- Baranina duszona po kurpiowsku
- Comber jagnięcy z cebulką i młodymi kartofelkami
- Keftedes*
- Gicz jagnięca duszona w warzywach
- Baranina „na dziko”
- Kotlety baranie bite.
- Zwyczajna barowa pieczeń
- Kotlety baranie z ryżem i pomidorami
- Filet jagnięcy z roszponką i ziarnami słonecznika
- Jagnięcina po arabsku
- Baranina z fasolą
- Kotlety baranie bite
- Kotleciki z sosem pomarańczowym
- Ragout z baraniny po francusku
- Pieczeń barania po angielsku „Gigot”
- Placek z mięsem i szpinakiem
- Baranina z kapustą włoską
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi