Tuńczyk z brzoskwinią i kukurydzą

21573
com_content.article
(Oddano 123 głosów z średnią 4.59 z 5)
Tuńczyk z brzoskwinią i kukurydzą 4.59 out of 5 based on 123 voters.


Składniki:


  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 3-4 połówki brzoskwiń z puszki
  • puszka kukurydzy
  • 2 łyżki majonezu
  • szczypta curry
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
  1. Obraną brzoskwinie pokroić w drobną kostkę, tuńczyka rozdrobnić widelcem a kukurydze odsączyć z zalewy.
    Całość dokładnie wymieszać dodając majonez.
    Doprawić do smaku curry, solą oraz pieprzem.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi