Sandacz po meksykańsku

7679
com_content.article
(Oddano 306 głosów z średnią 4.42 z 5)
Sandacz po meksykańsku4.42 out of 5 based on 306 voters.


Składniki:
  • 1 kg filetów rybnych (panga, tilapia, mintaj)
  • 2 czerwone papryki
  • 2 cebule
  • 1 puszka ananasów
  • mały słoiczek koncentratu pomidorowego
  • mały słoiczek keczupu
  • mielona papryka
  • sol
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Rybę usmażyć. Osobno usmażyć pokrojone w paski cebule i dodać pokrojone papryki. Smażyć , aż warzywa zmiękną. Dodać ananasy, syrop i chwilę dusić. Potem dodać keczup i koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku. Na koniec włożyć rybę i wymieszać.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Marzena Gad.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi