Ryba po meksykańsku

10581
com_content.article
(Oddano 413 głosów z średnią 4.55 z 5)
Ryba po meksykańsku4.55 out of 5 based on 413 voters.


Składniki:


  • 1 kg. filetów rybnych
  • 2 cebule
  • 2 czerwone papryki
  • puszka ananasa
  • mały słoiczek koncentratu pomidorowego
  • słoiczek keczupu
  • sol
  • pieprz
  • mielona papryka

    Przygotowanie:
    Rybę usmażyć. Osobno usmażyć pokrojone w paski cebule i dodać pokrojone papryki. Smażyć , aż warzywa zmiękną. Dodać ananasy, syrop i chwilę dusić. Następnie dodać keczup, koncentrat i doprawić do smaku. Włożyć rybę i wymieszać.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Marzenę

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta

Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi