Pstrą w galarecie z papryką i kukurydzą

15435
com_content.article
(Oddano 263 głosów z średnią 4.51 z 5)
Pstrą w galarecie z papryką i kukurydzą 4.51 out of 5 based on 263 voters.


 

Składniki:


  • 2 pstrągi
  • 3 kostki dorsza
  • czerwona papryka
  • sałata
  • natka pietruszki
  • majonez
  • żelatyna
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasoli
  • jajko
  • vegeta
  • pieprz

 

Pstrag W Galarecie

 

Sposób wykonania:
Z ryb odciąć ogony oraz głowy, usunąć skóry, mięso zmielić z dorszem.
Wbić jajko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Powstałym farszem napełnić skóry i owinąć całość w folie albuminową.
Gotować nad para około 30 minut.
Po tym czasie pokroić ryby na plastry, które ułożyć na półmisku.
Ozdobić majonezem, natka pietruszki oraz papryką.
Wokół rozłożyć kukurydzę i fasolę.
Wodę z dodatkiem Vegety zagotować po czym dodać żelatyn rozpuszczona w dużej ilości wody i zalać rybę.
Odstawić do stężenia galarety.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi