Pieczarkowa surówka Kasi
Pieczarkowa surówka Kasi0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
- 400 g pieczarek
- oliwa
- sok z cytryny
- pieprz
- sól
Sposób wykonania:
-
Pieczarki obrać ze skórki po czym pokroić je na plasterki.
Wówczas oprószyć je solą i odstawić na 1 godzinę.
Po tym czasie odsączyć z nadmiaru soku, który puściły.
Skropić je sokiem z cytryny wymieszanym z oliwą.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Liczba porcji: 2
- Szczegóły
- Kategoria: Surówki
- Opublikowano: środa, 23, październik 2013 05:40
- Kasia Góral
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing