Pasta z wędzonej ryby

2539
com_content.article
(Oddano 102 głosów z średnią 4.66 z 5)
Pasta z wędzonej ryby4.66 out of 5 based on 102 voters.


Składniki:


• 1 kg wędzonej ryby
• 10 łyżek masła
• 1 szklanka śmietanki kremówki
• 2 łyżeczki soku z cytryny lub 0.5 łyżeczki octu winnego
• 2 łyżki ostrego chrzanu

Sposób przyrządzenia:
Pokroić rybę na kawałki, dodać masła, chrzan, sok z cytryny i utrzeć porządnie na gładką pastę. Ubić śmietankę i połączyć delikatnie mieszając z pastą rybną.

Przepis został nadesłany na Drugą Edycję Konkursu Pychotki przez Xawier.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi