Pasta rybna z tuńczykiem

14927
com_content.article
(Oddano 333 głosów z średnią 4.68 z 5)
Pasta rybna z tuńczykiem4.68 out of 5 based on 333 voters.


Składniki:


  • puszka tuńczyka
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 pęczek cebulki dymki
  • 15 dkg białego sera
  • 2 łyżki majonezu
  • kilka kropli soku z cytryny
  • pieprz , sól

    Sposób przyrządzenia:
    Puszkę tuńczyka osączamy. Ogórki kiszone kroimy w drobniutką kosteczkę. Cebulę kroimy w talarki, ser rozdrabniamy. Wszystkie składniki łączymy z majonezem przyprawiając sokiem  z cytryny, pieprzem i solą. Układamy w miseczce dekorując paskami pora i talarkami pomidora.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi