• 200 g mrożonej fasolki szparagowej (zielonej)
  • 4 filety z pangi (mrożone)
  • 2 większe pomidory
  • 1/2 czerwonej papryki
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz, papryka chili
  • 3 łyżki
  • oliwy z oliwek lub innego dobrego oleju


Sposób przyrządzenia:
Fasolkę ( ciętą) wrzucić na posolony wrzątek i ugotować. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, usunąć pestki, pokroić w grubą kostkę. Paprykę pokroić w paseczki. Filety smażyć po 5 min. z każdej strony. Doprawić solą , pieprzem, chili. Do ryby dodać fasolkę, paprykę i pomidory. Dusić 4 minuty. Przed podaniem posypać natką. Smacznego!
Przepis została nadesłany na konkurs “Święta z Makłowiczem” agap

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi