Mule we własnym sosie

13144
com_content.article
(Oddano 152 głosów z średnią 4.63 z 5)
Mule we własnym sosie4.63 out of 5 based on 152 voters.


Składniki:

 

  • 1 kg świeżych muli
  • kawałek pokrojonego w paseczki imbiru
  • 1 cebula
  • kilkanaście listków szpinaku
  • pieprz, sól

 

Mule We Wlasnym Sosie

 

Sposób przyrządzenia:
Muszle muli bardzo dokładnie wyszorować pod bieżącą wodą, małże z otwartymi muszlami odrzucić.. Wszystkie składniki dania umieścić w rondlu, zalać zimną wodą, doprowadzić do wrzenia, gotować około 2 minuty, skorygować smak przyprawami. Rondel przykryć, potrząsać przez chwilę. Muszle które się nie otworzyły odrzucić. Podawać na gorąco.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi