Kiełbasa z morelami
Kiełbasa z morelami4.66 out of 5 based on 247 voters.
Składniki:
• 75 dag. kiełbasy np: toruńskiej.
glazura:
• 1 szkl. dżemu morelowego.
• 1 łyżka soku z cytryny.
Wykonanie:
Dżem włożyć do małego rondelka podgrzać, przetrzeć przez sito, połączyć z sokiem z cytryny. Kiełbasę podzielić na porcje ponacinać.. Piec na grillu, w połowie pieczenia posmarować glazurą. Można podawać z morelami z puszki.
Przepis został na desłany na Drugą Edycje Konkursu Pychotki przez Gaździnę
- Szczegóły
- Kategoria: Kiełbasa z grilla
- Opublikowano: wtorek, 12, kwiecień 2005 00:00
- Gaździna
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Kiełbaski musztardowe w plastrach boczku Iwony
-
Grillowane kiełbaski z dżemem z czerwonych porzeczek
-
Białe kiełbaski boczkiem i serem
-
Kiełbaski w sosie pomidorowym z grilla
-
Biała kiełbasa z ananasem na grilla
-
Kiełbaski grillowe z boczkiem
-
Kiełbaski na grilla z musztardą
-
Kiełbaski z grilla z pomidorem