Sposób wykonania:

Sałatę rozebrać, umyć i osuszyć, liście
ułożyć w salaterce. Szczypiorek pokroić na centymetrowe kawałki. Oliwki
przeciąć i usunąć pestki albo użyć bez pestek. Paprykę umyć, przekroić,
usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Pomarańczę i grejpfrut obrać,
podzielić na cząstki, zdjąć błonki. Wszystkie składniki połączyć, polać
sosem z soku cytr. i oliwy doprawionego sola, pieprzem i cukrem. Oziębić,

 

potem wyłożyć na sałatę i podać. 

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi