Grillowany filet z jesiotra

3604
com_content.article
(Oddano 391 głosów z średnią 4.46 z 5)
Grillowany filet z jesiotra4.46 out of 5 based on 391 voters.


 

Składniki:


 

  • filet z jesiotra (około ½ kg)
  • 50 g masła
  • 100 g bułki tartej
  • sól
  • pieprz

 

Grillowany Filet

 

Wykonanie:
Przyprawione solę i pieprzem filety smarujemy masłem i obtaczamy w bułce tartej.
Pieczemy na rozgrzanym grillu aż panierka nabierze ciemno złotego koloru (w między czasie obracając 2-3 razy).
Podawać z sałatką i sosem tatarskim.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi