Filety z żabnicy pieczone w szynce Parmeńskiej

31161
com_content.article
(Oddano 117 głosów z średnią 4.67 z 5)
Filety z żabnicy pieczone w szynce Parmeńskiej4.67 out of 5 based on 117 voters.


Składniki:


  • 50 dkg filetów z ogona żabnicy
  • 2 drobno posiekane gałązki tymianku
  • 15 plastrów szynki
  • pomidorki koktajlowe

Sposób przyrządzenia:

Filet z żabnicy przekroić wzdłuż na 2 części, posypać drobno posiekanym tymiankiem, owinąć plastrami szynki, spiąć wykałaczkami. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni C przez około 10 minut, w połowie pieczenia obrucić. Podawać z pomidorkami koktajlowymi przekrojonymi na połowę, przyprawionymi i skropionymi oliwą.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi