Cielęcina z grilla
Cielęcina z grilla4.60 out of 5 based on 187 voters.
Składniki:
Marynata:
Sposób przyrządzenia:
Składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią umyty i osuszony kawałek mięsa,, odstawić na 60 minut. Piec na dobrze nagrzanym grillu, kilkakrotnie obracać i smarować pozostałą marynatą. Przed podaniem pokroić w plastry, udekorować cząstkami cytryny.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: wtorek, 27, lipiec 2010 08:38
- Jan Pokorski
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla