Ciasto na herbatnikach z pianą
Ciasto na herbatnikach z pianą 4.64 out of 5 based on 14 voters.
Składniki:
Sposób wykonania:
-
Do musu jabłkowego dodać rodzynki, cynamon oraz goździki.
Następnie formę wysmarować tłuszczem i na dnie ułożyć herbatniki, jeden obok drugiego.
Wyłożyć na nich jabłkowy mus.
Natomiast białka ubić na sztywno z dodatkiem cukru pudru i wyłożyć na musie.
Wstawić do piekarnika rozgrzaneg0o do 150 stopni i piec około 20 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Ciasta
- Opublikowano: poniedziałek, 18, kwiecień 2011 08:38
- Konrad Kramer
- Ciasta
- Torty
- Ciastka
- Sernik
- Serniki na zimno
- Makowiec
- Szarlotka
- Babki
- Mazurki
- Biszkopty
- Piernik
- Ciasta drożdzowe
- Ciasta kruche
- Ciasta czekoladowe
- Łatwe ciasta
- Tiramisu
- Bezy