Śledź w oliwie z musztardą

14936
com_content.article
(Oddano 333 głosów z średnią 4.44 z 5)
Śledź w oliwie z musztardą4.44 out of 5 based on 333 voters.


Składniki:


  • 1 kg śledzi
  • ½ szklanki oleju
  • 6-10 dkg musztardy
  • listek laurowy, ziele angielskie


    Sposób przyrządzenia:
    Śledzie wymoczyć, odfiletować lub zastąpić gotowymi płatami /Matyjas/.
    Filety smarować musztardą, zwijać ciasno w rulonik, spinać końce wykałaczką. Ułożyć w słoju . Zalać olejem lub oliwą włożyć listek laurowy i kilka ziaren ziela angielskiego. Zamknąć słoik, odstawić ,smakują po kilku dniach.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi