Tortellini gotowane w bulionie

9187
com_content.article
(Oddano 253 głosów z średnią 4.48 z 5)
Tortellini gotowane w bulionie 4.48 out of 5 based on 253 voters.


Składniki:

  • 5 szkl. aromatycznego bulionu
  • 3 szkl. ugotowanych tortellini
  • 1 szkl. startego parmezanu
  • ¼ szkl. posiekanej natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:
    Bulion podgrzać, wówczas wrzucić do niego tortellini i trzymać na ogniu ok. 1 minutę.
    Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Przelać zupę do miseczek i posypać serem oraz posiekaną pietruszką.

    Przepis nadesłany na konkurs "Znak Makłowicza" przez Oskara

  • Przepisy na sałatki
    Wspanaiłe przepisy na pizzę
    Dania z Grilla
    Przepisy na wieprzowinę
    Przepisy na wspaniałe ciasta


    Znajdź nas w Google+

    Najnowsze przepisy kulinarne:
    Top Blogi