Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tatar z pstrąga z pumperniklem

Składniki:

  • 4 wędzone filety pstrąga
  • 2 łodygi selera naciowego
  • ½ czerwonej papryki
  • 1 ogórek konserwowy
  • 100 g gęstej śmietany
  • sól
  • pieprz
  • pumpernikiel w krążkach
  • masło
  • koperek

    Sposób wykonania:

    1. Z ryby zdjąć skórkę i pokroić w kostkę.
      Następnie seler, paprykę i ogórka drobno pokroić, wymieszać z rybą.
      Dodać jeszcze śmietanę, wymieszać.
      Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
      Pumpernikiel posmarować masłem a potem pastą rybną.
      Udekorować koperkiem.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *