Surówka z czarnej rzodkwi w śmietanie
Surówka z czarnej rzodkwi w śmietanie4.68 out of 5 based on 120 voters.
Składniki:
- 500 g czarnej rzodkwi
- 100 ml kwaśnej śmietany
- sól
- cukier
- sok z cytryny
Sposób wykonania:
Obraną rzodkiew zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Dodać do niej śmietanę i wymieszać.
Na koniec doprawić do smaku solą, cukrem oraz sokiem z cytryny.
- Szczegóły
- Kategoria: Surówki
- Opublikowano: piątek, 03, czerwiec 2011 10:32
- Żaneta Czerwińska
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing