Sos jogurtowy do pieczonego drobiu
Sos jogurtowy do pieczonego drobiu4.55 out of 5 based on 343 voters.
Składniki:
- 200 ml jogurtu
- 1 niewielka cebula
- 1 strąk czerwonej papryki
- 1 łyżka posiekanego szczypiorku
- sól i pieprz do smaku
Sposób przyrządzenia:
Cebulę i paprykę bardzo drobno posiekać. Wymieszać z jogurtem. Dodać szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: środa, 13, czerwiec 2007 10:46
- Bahus
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny