Sos czosnkowy Joanny
Sos czosnkowy Joanny4.60 out of 5 based on 450 voters.
Składniki:
- 4 łyżki majonezu
- 4 łyżki gęstego jogurtu naturalnego
- 2 duże ząbki czosnku
- 2 jajka ugotowane na twardo
Sposób wykonania:
-
Jajka siekamy bardzo drobno, dodajemy wyciśnięte ząbki czosnku, jogurt i majonez.
Wszystko razem miksujemy. Dużo zdrowszy i dużo smaczniejszy sos do sałatek i mięs. Smacznego.
Przepisy nadesłane na konkurs: Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Joanna Kita
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: piątek, 15, sierpień 2008 10:41
- Joanna Kita
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny