Sandacz zapiekany z czosnkiem

10130
com_content.article
(Oddano 345 głosów z średnią 4.48 z 5)
Sandacz zapiekany z czosnkiem4.48 out of 5 based on 345 voters.


Składniki:


  • 20 dag fileta z sandacza
  • 1 główka czosnku
  • 1 łyżka sosu Worcester
  • mąka
  • papryka w proszku

    Sposób wykonania;
    Obrany czosnek posiekać po czym utrzeć razem z solą.
    Następnie rozłożyć czosnek na rybie od strony wewnętrznej i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
    Po tym czasie rybę skropić sosem Worcester i oprószyć mąką oraz papryką.
    Ułożyć w naczyniu żaroodpornym z rozgrzanym tłuszczem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 10-15 minut.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi