Ryby z patelni

19839
com_content.article
(Oddano 94 głosów z średnią 4.65 z 5)
Ryby z patelni4.65 out of 5 based on 94 voters.


Składniki:


  • 70 dag. sprawionych ryb
  • mąka
  • sok z 1/2 cytryny
  • sól
  • pieprz cytrynowy
  • olej do smażenia

    Sposób przyrządzenia

    Ryby skrop sokiem z cytryny i odstaw na 10 minut. Przekrój wzdłuż na pół. Obtocz w mące wymieszanej z solą i pieprzem. Smaż na oleju ok. 8 minut. Osącz z tłuszczu na papierowym ręczniku. Podawaj z chlebem lub surówką.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Marzena Gad


    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi