Przekąska z filetów rybnych z cebulką

15642
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Przekąska z filetów rybnych z cebulką4.65 out of 5 based on 127 voters.



Składniki:Bfi1290487387a

  • 50 dkg filetów z ryby słodkowodnej
  • mąka pszenna
  • 3 cebule
  • ½ szklanki oliwy
  • sól, pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Cebulę obrać, pokroić wg uznania, zeszklić na oliwie. Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić, obtoczyć w mące. Tak przygotowaną rybę dodać do smażącej się cebulki, smażyć na małym ogniu aż rybą zmięknie. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny. Podawać na zimno lub na gorąco z dodatkiem warzyw.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

  • Przepisy na sałatki
    Wspanaiłe przepisy na pizzę
    Dania z Grilla
    Przepisy na wieprzowinę
    Przepisy na wspaniałe ciasta


    Znajdź nas w Google+

    Najnowsze przepisy kulinarne:
    Top Blogi