Pasta ze śledzi z cebulką

15711
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta ze śledzi z cebulką4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 1 śledź
  • 10 dag twarogu
  • 1 cebula
  • 1 jajko
  • 3 dag margaryny
  • sól

Sposób wykonania:
  1. Namoczone śledzie oczyścić, zdjąć skórę oraz usunąć ości.
    Następnie dodać ugotowane na twardo jajka, cebulę, twaróg oraz margarynę.
    Całość dokładnie utrzeć aby powstała pulchna masa.
    Doprawić do smaku solą.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi