Pasta z tuńczyka i selera

24069
com_content.article
(Oddano 103 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z tuńczyka i selera4.65 out of 5 based on 103 voters.


 

Składniki:


  • puszka tuńczyka
  • 3-4 łyżki majonezu
  • 2 szklanki drobno posiekanych łodyg selera naciowego
  • łyżka soku z cytryny
  • biały pieprz mielony

 

Pasta Z Tunczyka S Selera

 


Sposób wykonania:

  1. Tuńczyka rozdrobnić widelcem na mniejsze kawałki.
    Dodać do niego majonez oraz posiekany seler.
    Całość dokładnie wymieszać aż powstanie jednolita pasta.
    Na koniec doprawić ją do smaku sokiem z cytryny oraz pieprzem.

     

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi