Pasta z makreli ze szczypiorkiem
Pasta z makreli ze szczypiorkiem0 out of 5 based on 0 voters.
Wypróbuj przepis na pyszną kanapkową pastę z makreli. Do jej wykonania potrzebujesz: wędzonej makreli, jogurt, szczypiorku.
Składniki:
- 1 wędzona makrela
- 4 łyżki jogurtu naturalnego
- kawałek twarogu
- 1 pęczek szczypiorku
- sól
- pieprz

Sposób wykonania:
-
Z makreli dokładnie usunąć ości oraz skórę.Mięso rozetrzeć widelcem.Wówczas dodać do niej jogurt naturalny oraz twaróg.Całość dokładnie wymieszać.Wówczas wsypać drobno posiekany szczypiorek.Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Liczba porcji: 4
- Szczegóły
- Kategoria: Makrela
- Opublikowano: wtorek, 04, sierpień 2020 10:26
- Monia
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla