Pasta dyniowa
Pasta dyniowa4.68 out of 5 based on 111 voters.
Składniki:
- 10 dag. pestek z dyni
- pęczek bazylii
- 3 ząbki czosnku
- 2 łyżki jogurtu
- 10 dag. serka naturalnego
- sól
- papryka w proszku
- pieprz
Przygotowanie:
Pestki dyni zmielić. Czosnek i listki bazylii zmiksować z jogurtem i serkiem. Połączyć ze zmielonymi pestkami dyni. Doprawić do smaku solą, pieprzem, mieloną papryką i wymieszać.
Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Marzena Gad
- Szczegóły
- Kategoria: Warzywa
- Opublikowano: poniedziałek, 30, maj 2011 22:12
- Marzena Gad
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak