Paluszki krabowe w kremie awokado

2652
com_content.article
(Oddano 302 głosów z średnią 4.32 z 5)
Paluszki krabowe w kremie awokado4.32 out of 5 based on 302 voters.


Składniki:


• 250 g paluszków z kraba Surimi
• 1 awokado
• kubek gęstej śmietany
• lub majonez pół na pół z naturalnym jogurtem
• sól
• pieprz
• cukier
• ½ łyżeczki musztardy

Sposób przyrządzania:
Rozmrożone paluszki pokrojone w ukośne kawałki ułożyć w pucharku; zmiksować miąższ awokado z gęstą śmietaną; doprawić do smaku, polać paluszki sosem; udekorować zieleniną i plasterkiem cytryny.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi