Owoce morza w pikantnym sosie.

1156
com_content.article
(Oddano 264 głosów z średnią 4.75 z 5)
Owoce morza w pikantnym sosie.4.75 out of 5 based on 264 voters.


Skład:                                                                                                      Pesce fresco nostrale

  • filety z ryby
  • krewetki
  • mule
  • 10dkg zielonej fasolki szparagowej
  • 2 łyżki oleju
  • 2 łyżeczki imbiru w proszku
  • 1 kolorowa papryka
  • 4 łyżeczki sosu chili
  • ½ szklanki białego wina
  • natka pietruszki

Sposób przyrządzenia:
Rybę pokroić na małe kawałki. Obrać i oczyścić krewetki zostawiając ogonki.Paprykę oczyścić, drobno pokroić. Małże oczyścić. Rozgrzać olej w rondlu, wrzucić rybę, małże i imbir. Smażyć około 2 minut. Dodać krewetki, paprykę i fasolkę. Smażyć, aż krewetki będą miękkie. Dodać sos, odrobinę wina, natkę pietruszki. Całość zagotować.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi